Kırşehir'de 'Güzler Evcil Hayvanlar Parkı Ve Piknik Alanı Projesi'

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı piknik alanının bir ay içinde açılacağını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir'in en eski yerleşim alanlarından olan bir bölgede, 'Güzler Evcil Hayvanlar Parkı ve Piknik Alanı Projesinin' hazırlandığını ve içerisinde kalabalık grupların, ailelerin birlikte zaman geçirecekleri bir proje hazırladıklarını belirtti.

Doğal yapısına müdahale etmeden tasarlanan proje ile daha konforlu ve işlevsel alanlar oluşturulduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

'Seyir terasları, basket sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve belki de en önemlisi çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı, seyir kuleleri, eğitim alanları yer alıyor.

Projemizde ayrıca onlarca çeşit kuşun bir arada yaşayacağı bir kuş bahçesi de olacak. İster kalabalık gruplar halinde, ister ailenizle 650 kişinin aynı anda piknik yapacağı bir piknik alanını da halkımız için bu projede inşallah bir ay içinde hayata geçireceğiz.

Daha büyük hedeflere, daha büyük projelerle ilerlemek adına şehrimize yeni hizmetler ekliyoruz. Çocuklarımızın hayvanlarla temas edebileceği, hem de insanlarımızın güzel vakit geçirebileceği piknik alanları ile beraber güzel bir işletmeyi Kırşehir'e kazandırmış olacağız.'

Kaynak: AA