KAYTUR Kentin Sosyal Hayatını Zenginleştiriyor

Büyükşehir Belediyesine bağlı KAYTUR şirketi, kentin sosyal hayatını zenginleştirmek için faaliyetlerini artırdı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, düzenlediği basın toplantısında, hayata geçirdikleri proje çalışmalarını basın aracılığıyla vatandaşa anlatmak için bu tür toplantılar düzenlediklerini belirtti.

Belediyeye bağlı KAYTUR şirketinin, kentin sosyal hayatını zenginleştirmek için faaliyet gösterdiğini ifade eden Çelik, şunları söyledi:

'Her dakikamızı, her saniyeyi Kayseri için harcıyoruz. Her gün yeni bir ihale yapıyoruz. Bir taraftan ihaleleri yaparken bir taraftan ihaleleri sonuçlanan projelere başlıyor, bir taraftan da başlayan işleri bitirmek için hızlı bir şekilde çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve yatırımlar için şehir içi ve şehir dışından çokça takdir görüyoruz. Rabbim şehrimizi nazardan korusun.'

KAYTUR Yönetim Kurulu Başkanı Salih Özgöncü ise şirketin çalışma sahası hakkında detaylı bilgiler verdi.

Bünyelerinde 19 kafe ve restoran, 6 restoran ve 9 kent ekmek büfesi bulunduğunu anlatan Özgöncü, şu bilgileri verdi:

'Teknolojiyi takip ediyoruz ve işletmelerimizi çağa uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerdeki hedeflerimizden ilki Büyükşehir Belediyemiz yanındaki Muhabbet Cafe'yi Kitap Cafe haline getirmek. Yazarların sık sık gelerek söyleşi yapabilecekleri bir mekan olacak. Projemiz tamamlandı ve ihale aşamasındayız. Bir başka hedefimiz Gastronomi Festivalleri düzenlemek. Ülkemizin ünlü gurmeleri davet ederek Kayseri mutfağını tanıtmak istiyoruz.

Yine önümüzdeki günlerde Kent Fırın büfelerinin sayısını artıracağız. Bir başka hedefimiz Kayseri mutfağını yerli ve yabancı turiste tanıtmak. Cafe ve restoranlarımızla Türkiye’de öncü ve örnek olmak da hedeflerimiz arasında. Ayrıca şehrimizdeki tarihi mekanları KAYTUR tesisleri bünyesine alarak halkımızın kullanımına sunacağız.'

Kaynak: AA