'15 Temmuz Ve Kalkınma Konferansı' Düzenlenecek

Ankara Valiliği'nin himayesinde, Ankara Kalkınma Ajansı ve Ankara Ticaret Odası iş birliğiyle '15 Temmuz ve Kalkınma Konferansı' gerçekleştirilecek.

Ankara Valiliği'nin himayesinde, Ankara Kalkınma Ajansı ve Ankara Ticaret Odası iş birliğiyle '15 Temmuz ve Kalkınma Konferansı' düzenlenecek.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, 13 Temmuz'da Ankara Ticaret Odası Konferans Salonu'nda, iki oturum halinde gerçekleştirilecek konferansta, darbe girişiminin ardından yaşanan ekonomik gelişmeler ile alınması gereken önlemler değerlendirilecek.

Kalkınma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Fatih Hasdemir ile Sabah Gazetesi yazarı Dr. Şeref Oğuz'un moderatörlüğünde yapılacak konferansta, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop ile TBMM 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek konuşmacı olarak yer alacak.

Konferansta Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ın da birer konuşma yapacakları bildirildi.

Kaynak: AA