Ordu'da Kadınlar Plajı İlgi Görüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında hizmete açtığı kadınlar plajları, bu yıl da yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yoğun ilgi görüyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada, belediye olarak sosyal projeleri de hayata geçirdiklerini belirterek, 'Kadınlarımızın rahatça denize girebilmesi amacıyla hizmete aldığımız ve yoğun ilgi gören kadınlar plajlarımız, vatandaşlarımızdan takdir topladı. Halkımızın memnuniyeti bizleri mutlu kılıyor. İnsanımızın ihtiyacı doğrultusunda hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.' diye konuştu.

Başkan Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı kısa sürede tamamlanan kadınlar plajlarının, bir kumsal olmanın ötesinde insanların uzun süre vakit geçirebileceği bir rekreasyon alanı olarak hizmet verdiğini ifade etti.

Yılmaz, 'Ramazan Bayramı’nın 2. günü sezonun açılmasıyla birlikte Perşembe Kadınlar Plajını 4 bin 500 kişi, Fatsa Kadınlar Plajını bin 500 kişi ve Ünye Kadınlar Plajını da 2 bin 300 kişi kullandı.' dedi.

Plajlarda kadınlara her türlü imkanın sunulduğu dile getiren Yılmaz, 'İçerisinde yürüyüş yolları, soyunma kabini, lavabo, ilk yardım ve su kazalarını engelleme hizmeti, güvenlik hizmeti, güvenlik bandı, çocuk bakım odası ve mescit bulunan kadınlar plajlarında bir de büfe yer alıyor.' ifadesini kullandı.

Önceki yıllarda aileleriyle birlikte denize girebilecekleri rahat bir mekanın olmadığını aktaran kadınlar ise, şöyle konuştu:

'Büyükşehir Belediyemizin hizmete sunduğu kadınlar plajlarında rahatlıkla denize girebiliyoruz. Özellikle kapalı bayanlar için çok güzel bir mekan olan bu plajları kullanan herkes çok memnun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.'

Kaynak: AA