Vali Yılmaz'dan Evleri Yanan Vatandaşlara Ziyaret

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile önceki gün Tefenni ve Gölhisar'da meydana gelen yangınlarda ev ve ahırları yanan aileleri ziyaret etti.

Valiliğin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 7 evin yandığı ve soğutma çalışmalarının devam ettiği Tefenni ilçesine bağlı Başpınar köyünü ziyaret eden Vali Yılmaz ve Milletvekili Özçelik, evleri yanan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ardından 4 ev ve bir ahırın yandığı Gölhisar ilçesine bağlı Hisarardı köyüne geçen Yılmaz ve Özçelik, ailelere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

En büyük tesellinin can kaybının olmaması olduğunu belirten Vali Yılmaz, vatandaşlara gereken desteği vererek, yaralarını saracaklarını belirtti.

Yaz mevsiminde yangın riskinin arttığına dikkati çeken Yılmaz, 'Vatandaşlarımızdan isteğimiz, sıcakların arttığı bu hassas dönemde daha duyarlı ve dikkatli davranmalarıdır.' ifadesini kullandı.

Vali Yılmaz, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yangın bölgelerinde yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Yasin Tokgöz'den bilgi aldı.

Kaynak: AA