MFÖ, Marmaris'te Konser Verdi

Ünlü müzik grubu MFÖ, Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'te konser verdi.

'Marmaris Amfi Tiyatro Konserleri' kapsamında sahne alan Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan grup, ilk olarak 'Kendi Kendine' adlı son albümlerinden şarkılar seslendirdi.

Grubun 'Ele Güne Karşı', 'Benim Hala Umudum Var', 'Yalnızlık Ömür Boyu', 'Sarı Laleler', 'Güllerin İçinden', 'Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da' ve 'Hep Aynı' gibi sevilen şarkılarına hayranları da eşlik etti.

Kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan grubun üyelerinden Alanson, yaz turneleri hakkında bilgi verdi.

Alanson, 'Turnemiz yollar, uçaklar, sahne çalışması, minibüsler içinde geçiyor. Hayatımız otel odalarında geçiyor.' ifadelerini kullandı.

Marmaris'in denizinin mükemmel, havasının güzel olduğunu belirten Alanson, 'Marmaris'e bir şarkı yazamadık. Bodrum'a kısmetmiş. İstanbul, Hindistan, Bodrum'a yazdık. Marmaris'i ihmal ettik. Marmaris'te eylülde bir konser daha düşünüyoruz. Sonrasında güzel tatil yaparsak, havasını güzel yaşarsak bir şarkı da Marmaris'e yazarız.' diye konuştu.

Alanson, 'Nasıl bir tatil hayal ettikleri' sorusu üzerine, 'Fotoğraf çekilebilir miyiz' diyenlerin olmadığı bir yerde tatil hayali kurduklarını söyledi.

Özkan Uğur ise çalıştıkları için 5 günden fazla tatile çıkamadıklarını ifade etti.

Konseri, aralarında tiyatro sanatçısı Turgay Tanülkü ile şarkıcı Bora Gencer'in de bulunduğu çok sayıda kişi dinledi.

Kaynak: AA