Gümrük Ve Ticaret Bakanı Tüfenkci Açıklaması

'Türkiye'nin 2017 yılına güçlü bir başlangıç yaptığını hep beraber görüyoruz. İnşallah birliğimizi, beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, 2019'a da gerçekten sağlam adımlarla, ekonomik hedeflerini yakalamış Türkiye olarak gireceğiz'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 'Türkiye'nin 2017 yılına güçlü bir başlangıç yaptığını hep beraber görüyoruz. İnşallah birliğimizi, beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece, 2019'a da gerçekten sağlam adımlarla, ekonomik hedeflerini yakalamış Türkiye olarak gireceğiz.' dedi.

Tüfenkci ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yazıhan ilçesindeki kültür merkezinin inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra, AK Parti Yazıhan İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Bakan Tüfenkci, yaptığı konuşmada, ilçenin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

İlçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Tüfenkci, sadece Malatya'nın kalkındırılmasının yetmeyeceğini, Türkiye'nin kalkınması, değişmesi gerektiğine dikkati çekti.

Tüfenkci, FETÖ'nün hain darbe girişiminin tüm millet tarafından yaşandığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

'O gün bu faturayı millete ödetmek isteyenler diğer terör örgütleri gibi adalet karşısında, vicdan karşısında hesap verecekler. Onları hep beraber takip ediyoruz. Ama onların ekonomiye de vermiş oldukları bir zarar var. Dolayısıyla bu ekonomik zararın giderilmesi noktasında atmış olduğumuz adımların meyvelerini de 2017 yılında yaşıyoruz, görüyoruz. Baktığımız zaman Türkiye'nin 2017 yılına güçlü bir başlangıç yaptığını hep beraber görüyoruz. İnşallah birliğimizi, beraberliğimizi sürdürdüğümüzü sürece 2019'a gerçekten sağlam adımlarla ekonomik hedeflerini yakalamış Türkiye olarak gireceğiz.'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise 16 Nisan'da Türkiye'nin kendilerine 'evet' dediğini ve bu destekle partili cumhurbaşkanı sürecine geçtiklerini bildirdi.

AK Parti Genel Başkanı'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğuna işaret eden Çalık, 'Partimizin kurulduğu andan itibaren bize mihmandarlık eden liderimiz, 'Milletimizden hiç elinizi çekmeyeceksiniz, onun sesinden hiç kulağınızı çekmeyeceksiniz.' dedi. Binlerce kez şükürler olsun, 15 yıl boyunca çok önemli hizmetler yaptık.' diye konuştu.

Bakan Tüfenkci ve Çalık'a, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da eşlik etti.
Kaynak: AA