TBMM Başkanvekili Aydın Açıklaması

'Eğer ülkede bir şekilde birlik, beraberlik, huzur ve güvenlik varsa o ülke kalkınabilir, yatırım alabilir'.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, bir ülkenin birlik, beraberlik, huzur ve güvenlik varsa kalkınıp, yatırım alabilileceğini belirtti.

Aydın, Adıyaman İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda meclis üyeleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Aydın, gittikleri her yerde meclis üyelerinin mührünü, yapılan eserleri ve yapılan çalışmaları gördüklerini belirtti.

Adıyaman'ın her köşesine gece gündüz çok rahat bir şekilde, emniyetli bir şekilde gidebildiklerini ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

'Biz Ankara'dan taleplerinize karşılık vermeye çalışıyoruz. Biz Ankara'dan ne kadar çok kaynak gönderirsek siz de burada o kaynağı o kadar çok köye yatırım olarak götürüyorsunuz. Ortak çalışma çok önemli. Eğer bir ülkede bir şekilde birlik, beraberlik, huzur ve güvenlik varsa orası kalkınabilir, yatırım alabilir. Huzurun, birliğin, kardeşliğin olmadığı yerde para ya da başka şeyler de olsa bunu güvenli bir şekilde yatırıma dönüştürmek çok kolay değildir.'

Aydın, bugün yapılan toplantıda 30 milyon liralık ek bütçenin nasıl harcanacağının belirlenmesi için şehir plan komisyonuna havale edileceğini dile getirerek, önemli bir yatırım bütçesinin Adıyaman'ın kırsalında çok ciddi hizmetlere dönüşeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA