Bülent Turan, Arıtma Tesisini İnceledi

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Lapseki Belediyesi tarafından kurulan içme ve kullanma suyu arıtma tesisini inceledi.

Turan, Lapseki ilçesinde, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer ve belediye meclis üyeleri ile belediye tarafından yaptırılan içme ve kullanma suyu arıtma tesisini ziyaret etti.

Tesislerde incelemelerde bulunan ve yetkililerden bilgi alan Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, tesisin 13 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

Turan, böylesi bir tesisin Lapseki için çok önemli bir yatırım olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

'Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bayramdere Barajı'ndan suyun teknik tüm altyapısı hazırlanıp çalışmaları yapılarak şehrimizi kazandırılmış olması bizim için bizim için gurur verici. Artık Çanakkale’de de Türkiye'de de siyasi polemiklerin, ideolojik kavgaların geride kalması, hizmet siyasetinin öne çıkmasını bir daha görmüş olduk. Biz işimizi, icraatımızı konuşacağız. Bugün, 13 milyon gibi önemli bir rakamın ayrıldığı Lapseki ilçemiz ve Çardak beldemizin halkımızın ihtiyacını karşılayacağı bir su tesisini gezdik. Artık suyu korkmadan, çekinmeden rahatlıkla kullanmış olacağız. Artık su basıncının arttığı evlerimizden temiz suyun artacağı bir döneme giriyoruz. Belki 50-60 yıllık su borularının değiştiği bir döneme giriyoruz. İlçemiz ve beldemiz için hayırlı olsun.'

Kaynak: AA