Assistt Ordu'da 50 Kişiye İstihdam Sağlayacak

Türk Telekom'un çağrı merkezi şirketi AssisTT'in, Ordu'da 50 kişiye istihdam sağlayacağı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye genelinde 19 il ve 25 ayrı lokasyonda 10 bini aşkın çalışanıyla hizmet veren Türk Telekom'un çağrı merkezi iştiraki AssisTT'in, ülkenin dört bir yanında işe alımlar yaparak istihdama katkı sağlamaya devam ettiği belirtildi.

Ordu'da 2012 yılında açılan ve yaklaşık 400 kişiye istihdam sağlayan AssisTT Çağrı Merkezi'nin, İŞKUR desteği ile düzenlenecek İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 50 kişiye daha iş olanağı sunacağına işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

'AssisTT Ordu Çağrı Merkezi'ne müşteri temsilcisi pozisyonu için başvuracak adaylarda 18-35 yaşları arasında ve en az lise mezunu olma şartı aranıyor. Adayların ayrıca düzgün diksiyon, etkili iletişim ikna ve analiz yeteneği, vardiyalı çalışmaya uyum, hedef odaklılık, zaman yönetimi yetkinlikleri de değerlendiriliyor. Erkek adaylarda askerliğini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli olanların başvuruları kabul ediliyor.'

Açıklamada, 4 Temmuz'a kadar gerçekleştirilecek başvurular için adayların www.assisttkariyerim.com adresinden başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

Kaynak: AA