TÜGVA Yurdu Öğrenci Kabulüne Hazır

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Temsilciliğine bağlı Ahi Evran-ı Veli Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunun öğrenci kabulüne hazır olduğu bildirildi.

İl Temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl öğrencilere hizmet veren 195 kişi kapasiteli yurdun 2017-2018 eğitim öğretim yılında da hizmet vermeye devam edeceği ifade edildi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi arkasında bulunan yurdun öğrencilere güzel imkanlar sunduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Ahi Evran-ı Veli Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunumuz, Kırşehir’de merkez konumuyla, üniversite eğitimi süresince pratik yaşama rahatlığı sağlayan imkanları, akademik ve sosyal hayatınızı destekleyen faaliyetleriyle huzurlu, güvenli ve hijyenik bir ortam sunmaktadır. 195 kişilik kapasitesi ile yurdumuz, 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminde de öğrenci kabulüne devam etmektedir. Yurdumuza kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler www.tugva.org adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak ön kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.'

Kaynak: AA