Önce Yaya Ve Araçlara Çarptı Sonra Restorana Girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu 2 yayaya, 4 araç ve bir motosiklete çarpan otomobil ancak girdiği restoranda durabildi Kaza, restoranın güvenlik kameralarına da yansıdı. Kayıtlarda, otomobilin geri manevra yaparken hızla restorana girdiği görülüyor

Bodrum'da, sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu 2 yayaya, 4 araç ve bir motosiklete çarpan otomobil ancak girdiği restoranda durabildi.

Ertuğrul Güven'in kullandığı 06 DZ 5613 plakalı otomobil, Turgutreis Mahallesi Bahçelievler mevkisinde, sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 yayaya, sokakta park halinde bulunan 4 araca ve bir motosiklete çarptı. Otomobil, daha sonra da bir restorana girdi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı, hasar gören araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Sürücü Güven'in eşi Aslı Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin otomobili park etmeye çalışırken, fren yerine yanlışlıkla gaza bastığını söyledi.

Kazanın, alışveriş için semt pazarına gittikleri sırada olduğunu anlatan Güven, 'Eşim de şu anda şokta. Önemli bir şey yok. İnşallah olmamıştır, hasar var.' diye konuştu.

İşletme sahibi Mukadder Esen ise otomobilin çok hızlı geldiğini, işletmede ve araçlarda büyük çapta hasar oluştuğunu ifade etti.

Bu arada, kaza anı restoranın güvenlik kameralarınca da görüntülendi. Kayıtlarda, otomobilin geri manevra yaparken hızla restorana girdiği görülüyor. Görüntülerde vatandaşların yaralılara yardım etmeye çalıştıkları anlar da yer alıyor.

Kaynak: AA