Fatsa Çevre Yolu Projesi

AK Parti Ordu Milletvekili Taşcı:'Bu eser Fatsa, Ordu ve tüm Karadeniz'in en kıymetli kazanımlardan birisi olacak'.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Fatsa Çevre Yolu projesine ilişkin, bu eserin Fatsa, Ordu ve tüm Karadeniz'in en kıymetli kazanımlardan birisi olacağını belirtti.

Milletvekili Taşcı, yaptığı yazılı açıklamada, Fatsa Çevre Yolunun hizmet alımına dair yapılan ihalenin sonuçlandığını belirtti.

Projeyle ilgili kurum ve makamlarla çok yoğun bir mesai harcadıklarını ve sıkı bir çalışma yürüttüklerini aktaran Taşcı, 'Milletimizin bize yüklemiş olduğu vazife istikametinde çalışıyoruz. Derdimiz bölge insanımızın refahı, yönümüz milletimizin aydınlık geleceğidir. Hamdolsun, başından beri yakından takip ettiğimiz bu projede ihalenin sonuçlanmasıyla birlikte çok önemli bir eşik geçilmiş oldu. Böyle bir vazifenin bir parçası olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.' ifadelerini kullandı.

Ünye ve Ordu Çevre Yollarından sonra arada kalan bu kısımın ciddi bir trafik sorunu meydana getirdiğini dile getiren Taşcı, 'İhalenin neticelenmesi sayesinde böylece, Fatsa ve tüm Karadeniz'in kanayan yarası haline gelen bu sorunun aşılmasında çok ciddi bir adım adılmış oldu. İnşallah bu ihale ile proje, çok önemli bir ivme kazanacak ve hızla tamamlanması sağlanacaktır. Bu eser Fatsa, Ordu ve tüm Karadeniz'in en kıymetli kazanımlardan birisi olacak.' değerlendirmesinde bulundu.

Taşcı ayrıca, başlanan çalışmanın 500 takvim günü içerisinde bitirileceğini kaydetti.
Kaynak: AA