Başkan Ak, Etlik Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Halk Buluşmaları kapsamında Etlik Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek hem sohbet etti hem de sorunlarını dinledi.

Başkan Ak, Etlik Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
AK Parti Keçiören Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert ve Etlik Mahalle Muhtarı İdris Türk’ün eşlik ettiği Halk Buluşmasında, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak önce Keçiören Belediyesi tarafından yenilenerek daha estetik ve fonksiyonel hale getirilen Etlik Bakkal Taksi Durağında taksici esnafını ziyaret etti. Ak, daha sonra, 15 Temmuz Şehidi Murat İnci Parkında vatandaşlarla bir araya geldi. Ak, yaz mevsiminde parkların tadını çıkaran vatandaşlarla kısa sohbetler gerçekleştirirken fotoğraf çektirmek isteyenlerin de taleplerini kırmadı. Yol boyu vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ak, Kuyuyazısı Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret ederek "hayırlı kazançlar" diledi.

Şehit Teğmen Bülent Ay Parkında ise vatandaşlarla Halk Günü kapsamında bir araya gelen Ak, Etlik Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinledi. Katılımcılık ilkesiyle vatandaşın taleplerinin ve önerilerinin dikkatle dinlendiğini ve belediyenin yetkili birimlerinin harekete geçtiğini ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vatandaşlarımızın Keçiören ile ilgili her fikrini önemsiyoruz, Halk Günümüz vasıtasıyla yüz yüze iletişim kuruyor, bizlere ulaşmak isteyenlerin yanlarına bizler bizzat gidiyor, her mahalleye ulaşıyoruz. Onlarla birlikte Keçiören’in daha güzel olması için gönül ve el birliği ile çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Komşularla çay sohbeti

Daha sonra Adnan Yüksel Caddesi üzerindeki Üçler Apartmanı sakinleriyle "Komşu Buluşmasında" bir araya gelen Başkan Ak, şehirleşme ile birlikte unutulmaya yüz tutan komşuluk ilişkilerinin önemine ve komşuluk hakkına dikkat çekti. Apartman sakinleriyle birlikte çay içerek onların sorunlarını da dinleyen Ak, "Şehirleşmenin temelinde insan var. İnsanlar arasındaki komşuluk, paylaşma ve dayanışma arttıkça sorunlar daha kolay çözülür ve insanlar çok daha mutlu yaşar" mesajı verdi.
Kaynak: İHA