AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Halk Günlerini Sürdürüyor

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı her hafta sürdürdüğü halk günlerini aksatmadan devam ettiriyor. İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve ekibi halk gününde ilçe halkının dertleri, sorunları ve şikayetleri dinleyip not alırken bu sorunları daha sonra ilgili birimler veya kurumlara ileterek eksiklerin giderilmesi hususunda görüşmeler yapıyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Halk Günlerini Sürdürüyor
Bu haftaki Halk gününde İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve Halkla İlişkiler Başkanı Cemal Yıldız hazır bulunurken Altunbaş konuyla ilgili olarak, “Halk günleri oldukça yoğun geçiyor. Elimizden geldiği kadar İlçe Halkımıza yardım etmeye derdine derman olmaya çalışıyoruz” dedi.

En fazla iş ile ilgili şikayet aldıklarını belirten Altunbaş “Bize en çok işle ilgili müracaatlar var. Hamd olsun Trabzon’umuz da Cumhurbaşkanlığı İstihdam Seferberliği Projesi kapsamında Sağlık Güvenlik Kurumundan aldığımız bilgiye göre kamuya ve özel teşebbüse yaklaşık 15 bin kişi alındı. Hedefimiz yılsonuna kadar bu sayıyı 25 bine çıkarmak. Gönül ister ki; Trabzon’da işsiz bir genç kalmasın ama imkanlar dahilinde hatta imkanlarımızı da zorlayarak bir vatandaşımızın işini görmeye çalışıyoruz. Trabzon’a çok daha güçlü firmaların bu özel olur veya ulusal bazda olur fark etmez yatırım yapmalarını sağlamalıyız. Mesela Aselsan’ın bir kolunun üretimi Trabzon’da yapılabilir. Buda iş ve istihdam yönünden Trabzon’un önünü açacaktır. Trabzon Ortahisar olarak buna hazırdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA