Samsun TSO'da, DMO'ya Tedarik Toplantısı Yapıldı

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Tedarik Sisteminin İyileştirilmesi ve Geliştirilmesi Toplantısı' gerçekleştirildi.

Toplantı, DMO Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Samsun TSO ev sahipliğinde düzenlenirken, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, toplantıyla, üyelerinin, DMO ile işbirliği içinde yer alacağı ortamı oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

DMO tedarikçisi olmanın, kamu kurum ve kuruluşlarına ürün satabilmenin en kolay ve güvenli yolu olduğuna işaret eden Şahin, 'Odamız üyelerinin ve Samsun'da Devlet Malzeme Ofisi sisteminde yer alabilecek tüm sektörlerdeki firmaların bu sistem içinde yer almalarını önemli buluyorum.

Bu sisteme daha fazla ürün sunulabilmesi, tedarik sisteminin iyileştirilmesi ve geliştirilmesi faaliyetlerinin en iyi şekilde yürütülebilmesi için üyelerimizin de ilgi göstermesi gerekmektedir.' dedi.

DMO Trabzon Bölge Müdürü Enver Uzun da, 'Uygulamanın kolaylıklarına baktığımızda, ihale yerine ürünün doğrudan satışı yapılıyor, yurt çapında firma bilinirliği artıyor, yeni partner bularak üretimlerini genişletebiliyorlar. Yerli malının desteklenmesi için de katalogda yerli ürünlere öncelik verilmektedir. Samsunlu üreticilerimizi Türkiye'nin en büyük pazarı olan DMO'nun katalog listesinde yer almaya davet ediyorum.' diye konuştu.

Kaynak: AA