Marmaraereğlisi Belediyesinden TESKİ'ye Teşekkür

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ilçeye verilen destek ve yapılan tüm çalışmalar için TESKİ’ye teşekkür mektubu gönderdi.

Tekirdağ genelinde etkili olan kuvvetli yağış esnasında ve sonrasında, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü ilçe ayrımı gözetmeksizin yapılması gereken tüm çalışmaları yaptı. TESKİ, çalışmalar sırasında ilçe belediyelerinin ilgili birimleri ile de koordinasyon halinde oldu.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, zorlu geçen bu süre zarfında Marmaraereğlisi ilçesine TESKİ tarafından verilen destek ve yapılan tüm çalışmalar için bir teşekkür mektubu gönderdi. Başkan Uyan, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’ya gönderdiği teşekkür mektubunda, "18.07.2017 tarihinde ilçemizde yaşanan afetin ilk anlarından itibaren zaman gözetmeksizin aralıksız göstermiş olduğunuz olağanüstü üstün gayret ve yoğun çalışmalarınızdan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak olmak üzere TESKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Şafak Başa ve Genel Müdür Yardımcıları ile ilçemizde görev yapan tüm TESKİ çalışanlarına şahsım ve ilçe halkı adına teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA