Adıyaman'da TOKİ Konutları Sahiplerini Buldu

Besni ilçesinde dar gelirli aileler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan 472 adet konutun sahipleri, kura çekilişiyle belirlendi.

Adıyaman’ın Besni ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan 472 adet 2+1 konut için kura çekilişi yapıldı.

Toplamda 2 bin 146 kişinin başvurduğu ve yapılan incelemeler sonucunda 627 kişinin kuraya kaldığı çekiliş töreninde, Besni'nin Kayaardı mevkisine yapılan 472 adet 2+1 konutun sahipleri belirlendi. Konutların 48'i engelli vatandaşlara verildi.

Törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hep birlikte Türkiye için çalışmaları gerektiğini belirtti.

Kendisinin hem Adıyaman hem Gaziantep hem de Türkiye'ye ellinden geldiğince hizmet etmek için çalıştığını dile getiren Şahin, şunları söyledi:

'Bugün bakan değilim yarın da başkan olmayacağım. Hayat çok kısa, belki de bir nefeslik canımız bir saniye sonra olmayacak. Ama arkamızdan ne söyleteceğimiz çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği hayır duasıyla eserler bırakan, ekip olmanın bir parçası olmaktır aslında, bu takımın içinde olmaktır aslolan, bu partinin elemanı olmaktır aslolan. Allah’ın izniyle daha güzel şartlarda yaşamanız için büyük gayret göstereceğimize hepinize söz veriyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Evlerinizde güzel oturun, mutlu oturun.'

Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise yapılan konutların hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından kura çekilişi yapılarak, hak sahipleri belirlendi.

Programa Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaynak: AA