Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşı

Çankaya’daki işine gitmeden 7 yılda 350 bin TL’yi cebine koyan Mimar Tezcan Karakuş, şehir hastanesi için Büyükşehir tarafından yapılacak Monoray projesini ‘kamu zararı’ olarak yorumladı.

Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşı
Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşı
Hiç işe gitmeden 7 yılda devleti 350 bin lira tokatlayan Tezcan Karakuş, halkın yararına olan her projeye karşı. Yeni hedefi, Ankaralıları Bilkent'teki şehir hastanesine taşıyacak Monoray projesi. Bankamatik memuru Karakuş'un halka düşmanlığı bitmek bilmiyor. Vatandaşın hayatını kolaylaştıran her şeye karşı olan Karakuş son olarak Bilkent'teki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırması planlanan Monoraya'a, kafayı taktı.

YARGIYA TAŞIYACAĞIZ

Tezcan Hanım, yolları ve kavşakları buluşturarak Ankaralıların hayatını kolaylaştırması planlanan Monoray sistemine, 'Ölü yatırım' diye karşı çıkıyor. Karakuş, daha önce yaptığı gibi Monoray'ı da 'yapılmasın' diyerek yargıya taşıyacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentte hizmete açılması beklenen Bilkent'teki şehir hastanesine vatandaşların daha kolay ulaşım sağlayabilmesi için monoray yapma kararı aldı. EGO tarafından Monoray'la ilgili proje çalışmaları devam ederken Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş'tan ilginç bir çıkış geldi. Karakuş, halkın hastaneye daha rahat ulaşımı için hayata geçirilmesi planlanan raylı sistemi 'kamu zararı' olarak yorumladı.

ŞEHİR HASTENESİ'NE DE KARŞI
 Tezcan Karakuş, Bilkent ve Etlik'teki şehir hastanelerine ulaşım için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmaları kapsamında 20 kilometrelik Monoray'a karşı olduğunu söyledi. Bununla yetinmeyen Karakuş, şehir hastanelerinin de ölü yatırım olduğunu ileri sürdü.

Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşıTezcan Karakuş'un işe gitmediği tescillendi Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşıTezcan Karakuş skandalında dikkat çeken ayrıntı Tezcan Karakuş, Monoray'a da karşıBankamatik Tezcan 350 bin TL’yi çalışmadan cebe indirdi