Osmaniye'de Emniyet Ve Asayiş Toplantısı

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, emniyet ve asayiş bakımından kentte çözülemeyecek sorun olmadığını söyledi.

Vali Coşkun, Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2016 yılı ile 2017 yılının ilk 6 ayında yapılan çalışmaların değerlendirildiği Polisevindeki toplantıda, kamu güvenliği ve düzeni ile can ve mal emniyetinin sağlanması için alınacak tedbirlerin artırılması yönünde gayret gösterildiğini belirtti.

Diğer illerle kıyaslandığında Osmaniye'nin asayiş konularında daha iyi durumda olduğunu belirten Coşkun, şunları söyledi:

'Emniyet ve asayiş bakımından kentimizde sorunlar olabilir, bunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Önümüzdeki süreçte emniyette personel sayısında artış olduğunda sorunlarda aşılmış olacak ve birlikte inşallah daha güzel hizmetler yapmak bizlere de nasip olacaktır.

Bu süreçte birçok emniyet mensubu arkadaşımız çok üstün bir performansla görevlerini icra etmeye çalışıyor. Belki 3-5 kişinin yapması gereken bir görevi bir emniyet görevlimiz yapmaya çalışıyor. Genel itibariyle diğer illerle mukayese ettiğimizde Osmaniye ilimizde çok iyi durumda. Eksiklikler mutlaka vardır ama aşılması yönünde gayretlerimiz devam edecektir.'

Yapılan konuşmaların ardından Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz, il genelindeki asayiş, terör, KOM, siber suçlar ve trafikte yaşanan gelişmeleri, 2016 yılı ile mukayeseli olarak hazırladığı sunumla anlattı.

Kaynak: AA