Hastanenin Temizlik Cihazlarına Haciz Konuldu

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde temizlik hizmeti veren iki firma arasındaki anlaşmazlık nedeniyle hastanedeki temizlik cihazlarına haciz konuldu.

Hastanenin Temizlik Cihazlarına Haciz Konuldu
Eyyübiye ilçesinde bulunan hastanede, icra memurları ile yönetim arasında yapılan görüşmelerin ardından sayımı yapılan çamaşır makineleri ile zemin temizlik cihazları hastane yönetimine teslim edildi. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Faruk Günak, haciz işleminin hastaneyle ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Günak açıklamasının devamında, “Uzun zamandır devam eden iki firma arasındaki alacak verecek meselesinin yüzünden bir birlerini mahkemeye vermesi ile ilgili bir durum var. Hastanemizin 2’nci ve 3’üncü şahıslara borcu yoktur. Hastanemize gelen herhangi bir haciz kararı söz konusu değildir. Olup bitenlerle ilgili hastane yönetimi olarak hizmetin aksamaması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu olaydan dolayı da hastanemizde herhangi bir hizmet aksaması meydana gelmeyecektir. Temizleme ve süpürge makinelerine haciz gelmiştir” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA