Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği Proje Yönetim Birimi tarafından hazırlanan Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Projesi, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından kabul etti.

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan açıklamada, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği Proje Yönetim Birimi tarafından hazırlanan Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi Projesi'ne Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından mali destek sağlanacağı bildirildi.

TRAKYAKA tarafından kabul edilen proje ile genel sekreterlik ve ona bağlı sağlık tesislerinde görev yapan yönetici, uzman ve satın alma birimi çalışanlarına 35 saat süreli eğitim verilecek.

Genel Sekreter Cengiz Becerir, bu proje sonucunda, Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve ona bağlı sağlık tesislerine nitelikli ve işinde uzman personel kazandırılacağını belirtti.

- Educaturk Üniversite Tercih Fuarı

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Educaturk Üniversite Tercih Fuarı'na katılan Namık Kemal Üniversitesi fuarda tercih döneminde üniversite adayları ile bir araya geldi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Kongre Merkezi’nde Educatürk tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin dört ayrı köşesinden 70 civarında üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda öğrencilerin Namık Kemal Üniversitesine yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Educatürk Üniversite Tercih Fuarında 3 gün boyunca üniversite adayları ile bir araya gelinerek, onlara Namık Kemal Üniversitesinin yanı sıra Tekirdağ hakkında bilgi verildiği belirtildi.

Fuarda üniversite adaylarına ve ailelerine üniversitenin olanakları yanı sıra taban puanları, bölümleri, sosyal yaşam, kampüs hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

- Trakyakent Yönetim Kurulu Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakyakent Temmuz Ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplantıda Albayrak’ın yanı sıra Encümen üyeleri Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı da yer aldı.

Trakyakent yönetim binasında gerçekleşen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara ve Büyükşehir, Çorlu ve Malkara belediyelerinden gelen eğitim talepleri değerlendirildi.

Toplantıda ayrıca Birlik Müdürü Behçet Atlı, ağustos ayı etkinlik takvimi ve planlanan diğer faaliyetler konusunda birlik yönetim kurulunu bilgilendirdi.

Kaynak: AA