Saadet Partisi'nin Düzenleyeceği 'Kudüs Mitingi'

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, Büyük Kudüs Mitingi 'nin milletin, yeniden İslam alemindeki uyanışın, dirilişin ve ayağa kalkışın fitilini ateşleyeceğini bildirdi.

İriş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin Kudüs için tek yürek olacağını belirtti.

Milli Görüşçülerin Kudüs için meydana ineceğini aktaran İriş, açıklamasında şunlara yer verdi:

'30 Temmuz’da Yenikapı’da yapılacak olan Büyük Kudüs Mitingi ile bu millet, yeniden İslam alemindeki uyanışın, dirilişin ve ayağa kalkışın fitilini ateşleyecek.Bir kez daha zalim İsrail’e en gür seda ile 'haddini bil' diyecek.

Kudüs'e olan sevdamızı, Mescid-i Aksa’ya olan hasretimizi haykıracağız. Dünya sussa da, Batı sırtını dönse de biz susmayacağız, Kudüs'e sırtımızı dönmeyeceğiz. Filistin ağlarken, Kudüs’te yürekler tutsakken, Mescid-i Aksa kuşatma altındayken, Müslümanlar olarak bu yapılanlara karşı kayıtsız kalamayız.

Bu pervasızlığa dur diyecek iradeye sahibiz. Güçten anlayanlara, birlikteliğimizin gücünü göstermek için pazar günü meydanda olacağız.'

Miting için otobüs kaldıracaklarını aktaran İriş, 'Mitinge katılmak isteyenler, cuma günü saat 16.00'ya kadar 0 532 592 67 13 numaralı telefonu arayarak, isimlerini yazdırabilirler.' ifadesini kullandı.
Kaynak: AA