Çerçioğlu, Germencik'e Yakışanı Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı yol hamlesi çalışmalarına merkez ve ilçelerde devam ediyor.

Çerçioğlu, Germencik'e Yakışanı Yaptı
Başkan Özlem Çerçioğlu’nun denetlediği ve toplam 20 bin metrekarelik alanı kapsayan Germencik’te ki üst yapı yenileme ve asfalt çalışmasında son düzlüğe girildi. Yol tamamlandığında Germencik, kaymak gibi düzgün ve kaliteli bir yola kavuşmuş olacak.

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Germencik merkezinde bulunan 7 Eylül Mahallesi’nde bugüne kadar 46 bin metre içme suyu, 11 bin metre kanalizasyon hat çalışması yaptı. Alt yapısı ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan 7 Eylül Mahallesinde bulunan Ziya Gökalp, Arpacıoglu, Değirmencik ve Kurt Dereli caddelerinde asfaltlama çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu tarafından da bizzat denetlenen çalışmalar kapsamında dört caddede bir yandan mevcut parke taşları sökülüp, yerine dolgu malzemeleri doldurularak sıkılaştırması yapılıyor. Dolgu işlemi biten caddelerde kaliteli sıcak asfalt kaplama işlemi de hemen yapılıyor. Sürücülerin daha kaliteli ve güvenilir yollarda seyahat edeceği çalışma tamamlanıncaya kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi 7 Eylül Mahallesinde trafik akışını kontrollü olarak gerçekleştiriyor.

Bugüne kadar yaklaşık 15 bin metrekare asfalt döküldüğünü belirten Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Şubesi ekipleri projede toplam 20 bin metrekare asfalt döküleceğini belirtti.

Proje devamında işin asfalt dökümüyle kalmayacağını trafik ve sürüş güvenliği için önemli olan yol işaretleme ve çizgilerinin de Avrupa standartlarında yapılarak vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydetti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Şubesinin koordineli çalışmalarını da, Germencik Belediyesinin çalışmalarını da gören vatandaşlar, düzenli çalışmanın ne kadar önemli olduğunu da görmüş oluyor. Başkan Özlem Çerçioğlu ve ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, ”Germencik Belediyesi de sorumluluk alanlarında çalışmalar yaptı. Ama bir günde yapılıp apar topar bitirilen yolun halini gördük. İlk yağan yağmurda çökmeler oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz işi devraldı ve harıl harıl çalışıyor. Mühendisler sürekli gelip gidiyor, kontrol ediyor. Her güzelliğin bir zorluğu oluyor. Zorluk çekilmeyince refaha ulaşılmazmış. Çalışmalar bitince kaliteli ve kaymak gibi dümdüz yolumuz olacak. Başkan Özlem Çerçioğlu ve ekibine Germencik ve 7 Eylül mahallemize yaptıkları ve bundan sonraki yapacakları çalışmalar için çok teşekkür ederiz. Topuklu Efemizden Allah razı olsun” dediler.
Kaynak: İHA