Adıyaman'da Hayırseverden Engellilere Destek

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, engelli kardeşleri ziyaret ederek hayırsever bir iş adamının gönderdiği akülü tekerlekli sandalye ve cep telefonunu verdi.

Adıyaman merkezde yaşadığı rahatsızlıktan dolayı kısmi engeli bulunan ve çalışamayan baba Osman Karataş'ın engelli üç çocuğunu, Kutlu ile hayırsever iş adamı Hasan Taşar sevindirdi.

Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından başlatılan kampanya sonucunda üç çocuklu Karataş ailesinin yüzünü güldürmek için aileyi evinde ziyaret eden Kutlu, Adıyamanlı hayırsever iş adamı Taşar tarafından gönderilen akülü tekerlekli sandalyeleri, ikiz kardeşler Hasan ve Hüseyin kardeşlere teslim etti.

Ailenin üçüncü engelli çocuğu Merve'ye de istediği cep telefonunu hediye eden Başkan Kutlu, mutlu olan engelli çocukların sevincine ortak oldu.

Belediye Başkanı Kutlu'ya ve akülü sandalyeleri hediye eden Taşar'a teşekkür eden baba Osman Karataş, 'Başkanımız Hüsrev Kutlu'dan ve iş adamı Hasan Taşar'dan Allah razı olsun. Allah, gönüllerine göre versin. Onlar, çocuklarımızı sevindirdi, Allah da onları sevindirsin.' diye konuştu.

Kaynak: AA