Kepez'de Yol Çalışması

Sağlık Bakanlığının ruhsat sürecini başlattığı Antalya Şehir Hastanesine ulaşımı kolaylaştıracak yol, Kepez Belediyesi tarafından tamamlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez'deki Göçerler Mahallesi'nde yapımı planlanan Antalya Şehir Hastanesine ulaşımı rahatlatacak güzergah, Kepez Belediyesi tarafından yapıldı.

Sağlık Bakanlığının ruhsat sürecini başlattığı ve bu kapsamda Kepez Belediyesine de başvurduğu bin 500 yatak kapasiteli hastanenin yapımına bu yıl içinde başlanacağını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylelikle ilçenin sağlık merkezi olacağını vurguladı.

Göçerler'i Masa Dağı'na bağlayacak 2 bin 400 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğindeki yolun özel bir çalışma olduğunu belirten Tütüncü, 'Bu yol aynı zamanda Masa Dağı'ndaki hemşehrilerimizin kent merkezine ulaşımını da kolaylaştıracak.' ifadesini kullandı.

Şehir trafiğini rahatlatacak yolun yapımının 2 yılda tamamlandığını anlatan Tütüncü, Kepez'i çok daha modern bir şehir haline getirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak: AA