Başkan Çelik'ten Gece Denetimi

Büyükşehir Belediyesi Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapılacak olan alt geçit çalışmalarının trafiği engellememesi için yan yollar açıyor. Başkan Mustafa Çelik, çalışmaların yapıldığı bölgelerde gece yarısı incelemeler yaptı.

Başkan Çelik'ten Gece Denetimi
Büyükşehir Belediyesi’nin Kocasinan Bulvarı’nda yapacağı üç ayrı kavşağı kapsayan alt geçitten Fuzuli Kavşağı’na yapılacak olan alt geçidin çalışmalarına başlandı. Tuna ve 30 Ağustos Kavşaklarını kapsayan alt geçitlerin ise ihalesi bu hafta yapılacak.

Fuzuli Caddesi Kavşağına yapılacak olan alt geçit için kazı çalışmaları başlandı. Bu arada Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yapılacak olan alt geçitlerin trafik akışını engellememesi için yan yol çalışmaları yapılıyor. Caddelerde KASKİ de alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılacak olan alt geçitler öncesi gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi. Gece yarısı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na geçen Başkan Çelik, kontrollerde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Kaynak: İHA