10. Hasankadı Doğa, Kültür, Turizm Festivali

Bartın’ın Hasankadı beldesinde, 10. Hasankadı Doğa, Kültür, Turizm Festivali düzenlendi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, belediye önünde düzenlenen festivalin açılışında yaptığı konuşmada, Hasankadı beldesinin kent merkezine biraz uzak olduğunu ancak gönüllere uzak olmadığını söyledi.

Hükümet olarak Hasankadı'ya Belediye Başkanı Zeki Erdoğan ile en güzel hizmetleri yapma gayreti içinde olduklarını belirten Tunç, şunları kaydetti:

'Ülkemiz, AK Parti iktidarıyla son 15 yılda büyük yatırımlara şahit oldu. Bunu en güzel gören gözler de Almanya'dan Türkiye'ye izin için gelen gurbetçilerimizdir. Gurbetten gelen hemşehrilerimize 'hoş geldiniz' diyorum. Birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren bu festivalleri uzun yıllar yaparız inşallah. Hasankadı'da kültür var, doğa var, güzellik, sevecenlik var, her şey Türkiye için ve Hasankadı için.'

Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan da beldenin tüm mahalle ve sokaklarına betonlama ve kilit parke çalışması yaptıklarını dile getirerek, yaşanır bir belde için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Sanatçı Ramazan Çelik ve Nurcan Altınok'ın sahne aldığı festivalde Hasankadı İlköğretim Okulu öğrencileri de halk oyunları gösterisi sundu.

Festivale, İl Kültür Turizm Müdürü Fuat Dursun ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin de katıldı.

Kaynak: AA