BBP Genel Başkanı Destici'den İsrail'e Tepki

Destici: 'Siyonist İsrail devletinin yaptığı bütün bu saldırıları, zulümleri, işgal girişimlerini, katliamları en üst düzeyde kınayacağız ve lanetleyeceğiz ama bunu yaparken onların ibadethanelerine dokunmayacağız'.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'Siyonist İsrail devletinin yaptığı bütün bu saldırıları, zulümleri, işgal girişimlerini, katliamları en üst düzeyde kınayacağız ve lanetleyeceğiz. Ama bunu yaparken onların ibadethanelerine dokunmayacağız.' dedi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde partililere seslenen Destici, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı ambargoya tepki gösterdi.

Bugünlerde yüreklerini en fazla dağlayan konunun Filistin davası olduğunu belirten Destici, şöyle konuştu:

'Kudüs, Gazze... Tabi bu coğrafyaya baktığımız zaman, yarım yüzyıldan fazla bir süredir maalesef katil, işgalci siyonist İsrail Devleti ve onun hükümetleri, orada soykırım suçu ve insanlık suçu işlemeye devam ediyorlar. Sonra da maalesef adına medeni, hür dünya dedikleri ve dünya da bunu seyrederken, diğer taraftan Suriye ve Irak'ta, Afganistan'da , Myanmar'da Müslümanların da kanının akmasına vesile olacak her türlü eylemin de içerisinde bulunuyorlar.

Kıymetli dava arkadaşlarım siyonist İsrail Devleti'nin yaptığı bütün bu saldırıları, zulümleri, işgal girişimlerini, katliamları en üst düzeyde kınayacağız ve lanetleyeceğiz. Ama bunu yaparken onların ibadethanelerine dokunmayacağız.'
Kaynak: AA