Abana'da Merhum Belediye Başkanı İçin Program

Kastamonu'nun Abana içesinde merhum Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ın 40'ı dolayısıyla Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Oyar ailesince Sahil Yeni Camisi'nde 17 Haziran'da hayatını kaybeden Başkan Oyar ve şehitlerle ahirete intikal edenler için program düzenlendi

Mevlithanlar İsmail Coşar, Bilal Demiryürek, Mehmet Atıcı ve Furkan Tıraşçı'nın katıldığı programda kaside ve ilahiler okunarak Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, programda yaptığı konuşmada, okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile yapılan duaların kabul olmasını temenni etti.

Ahirete intikal eden Başkan Oyar'a Allah'tan rahmet dileyen Aydın, 'Bugün, hocalarımızın okuduğu kasideler ve ilahiler, yaptığımız dualarla hepimizin gönlü dirildi. İnşallah, merhum Başkanımız, şehitlerimiz ve ahirete intikal edenlerimizin ruhları da bunlardan haberdar olacak. Okunan Kur'an-ı Kerim'in, kaside ve ilahilerin, yapılan duaların kabul olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz. Allah, mekanlarını cennet eylesin.' dedi.

Programa, AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, kurum müdürleri, AK Parti Kastamonu İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe teşkilat başkanlarıyla vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA