Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık

Türk sinemasının usta oyuncularından Sezer Sezin için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Anma töreninde salonun boş olması dikkatlerden kaçmadı!

Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık
Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık
Tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz perşembe günü 89 yaşında hayatını kaybeden Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından ’Şoför Nebahat’ karakteriyle ünlenen Sezer Sezin için Cemal Reşit Rey'de uğurlama töreni düzenlendi.

Törene, sanat camiasından çok az sayıda kişi katılırken, Sezin'in tabutu zabıtaların omuzlarında sahnede hazırlanan masanın üzerine bırakıldı. Duygusal konuşmaların yaşandığı törende, salonda yalnızca birkaç sıranın dolu olduğu görüldü.

88 yaşında hayatını kaybeden Sezer Sezin'in Türk bayrağına sarılı tabutu Harbiye'deki Cemal Reşit Rey'e getirildi. Tabutun üzerine 'kızların' ve 'torunların' yazılı iki adet çiçek kondu.

Törene katılan Hülya Koçyiğit, Sezen Sezin'in Türk sinemasının kurucularından olduğunu belirterek, 'Sezen Sezin, sinemacılar kuşağı dediğimiz kuşağın ilk temsilcilerindendir. Türk sinemasının kurucularından ve büyük bir sanatçı. Her zaman hayranlık duyduğum bir önder, bir idol benim için.... Bugün onu son yolculuğuna uğurluyoruz. Tüm sevenlerinin, tabi önce evlatlarının ve Türk sinemasının başı sağolsun' dedi.


Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık

Şoför Nebahat'e büyük vefasızlık