Vali Çakacak, 'Eskişehir, Kültürel Zenginliklerinin Anında Doğal Güzelliklere De Sahip'

Eskişehir’e en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olacaklarını dile getiren Vali Çakacak, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ün “Hayırlı olsun” dileklerini kabul etti.

Vali Çakacak, 'Eskişehir, Kültürel Zenginliklerinin Anında Doğal Güzelliklere De Sahip'
Yoğun bir çalışma temposu ile Eskişehir’deki görevine başlayan Vali Özdemir Çakacak, fırsat buldukça hayırlı olsun ziyaretlerini de kabul ediyor. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ün iyi niyet dileklerini kabul eden Vali Çakacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak çalışmalara Eskişehir Valiliğinin her zaman destek vereceğini söyledi.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, yerel yönetimler ne kadar güçlü olursa, ülkemizin de bir o kadar kalkınıp güçleneceğini vurguladı. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla yapılan çalışmaların ayrı bir değeri olduğunu bildiren Vali Çakacak, ülkemizin daha çok güçlenmesi için birbirimize sahip çıkmamızı istedi. Eskişehir’in kültürel zenginliğinin yanında doğal güzelliklere de sahip olduğunu belirten Vali Çakacak, kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek, iyi niyet temennilerinde bulunan Başkan Akgün’e teşekkürlerini iletti.

En yakın sürede Vali Çakacak’ı Mihalgazi ilçesini görmeye davet eden Başkan Akgün de, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Kaynak: İHA