Silivri'de Devam Eden Darbe Girişimi Davaları

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu: 'Bu ülkeye kim ihanet etmiş, kim ülke aleyhine çalışmışsa er ya da geç cezasını görmeli'.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 'Bu ülkeye kim ihanet etmiş, kim ülke aleyhine çalışmışsa er ya da geç cezasını görmeli.' dedi.

Kadıoğlu, devam eden darbe girişimi davalarını izlemek üzere Silivri'ye geldi. Kadıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yargılamaların sürdüğünü belirterek, davanın sonuçlanmasını beklediklerini kaydetti.

Kadıoğlu, 'Umuyorum ki dikkatli bir şekilde mahkeme herkesin ifadesini alıyor. Ülkemiz için iyi bir netice alınır diye düşünüyorum. Bu ülkeye kim ihanet etmiş, kim ülke aleyhine çalışmışsa er ya da geç cezasını görmeli.' dedi

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri de davaların görüldüğü Silivri'deki duruşma salonu önüne geldi. Gruptakiler, ellerinde 'bu vatan sahipsiz değil' ve 'zalimler için yaşasın cehennem' yazılı pankartlar ve şehit Ömer Halisdemir'in fotoğrafını taşıyarak, 'idam isteriz', 'şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde sloganlar attı.

Kaynak: AA