BYEGM, Talya Tıp Merkezi İle Sağlık Protokolü İmzaladı

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Antalya İl Müdürlüğü ile Talya Tıp Merkezi arasında basın kartı sahipleri ve birinci derecede yakınlarına yönelik muayene, tetkik, medikal estetik ve tamamlayıcı tıp uygulamaları ile ameliyatlarda 'indirimli sağlık hizmeti sunumu' öngören bir yıl süreli protokol imzalandı.

BYEGM Antalya İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Talya Tıp Merkezi kurucularından Opr. Dr. Mehtap Abay, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, merkezin 'Talyagöz' adı altında göz sağlığı, göz lazeri, göz hastalıkları, tedavileri, cerrahilerinde hizmet vermek üzere 2005'te hizmete girdiğini, daha sonra yurt dışı hastalarının artmasıyla 2011'de uzmanlık alanlarına kadın doğum, estetik ve plastik cerrahi, diş branşlarını da ekleyerek daha kapsamlı sağlık hizmetleri vermeye başladığını belirtti.

Yapılan protokol çerçevesinde basın mensuplarına katkı vermekten mutlu olacaklarını kaydeden Abay, 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayarak bu vesileyle, daha sağlıklı bakıp güzel görmek için 24 Temmuz haftasında basın mensuplarına ücretsiz göz taraması yapacaklarının da müjdesini verdi.

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürü Esen Diler ise, işbirliğinden dolayı Abay'a teşekkür ederek, önümüzdeki günlerde basın mensuplarına yönelik yeni işbirliğine gidileceğini ifade etti.

Bu arada, Talya Tıp Merkezi tarafından yapılacak ücretsiz göz taramasının 24 Temmuz Pazartesi saat 10.00'da başlayacağı ve 28 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA