Bitlis'te Girişimcilik Semineri

Van İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, 'Van İŞGEM Büyüyor' projesi̇ kapsamında Bi̇tli̇s'de gi̇ri̇şi̇mci̇li̇k semi̇neri̇ düzenleneceğini bildirdi.

Gedik, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Temmuz'da Bitlis Kültür Merkezi'nde, Van İŞGEM Teknik Destek Projesi kapsamında, kentteki girişimcilere ve girişimci adaylarına seminer düzenleneceğini belirtti.

'Van İŞGEM Büyüyor' projesinin hem Van'ın ekonomik gelişimi ve hem de komşu illerde girişimciliğin gelişmesi için önemli bir yatırım olduğunu kaydeden Gedik, şunları kaydetti:

'Proje kapsamında yapılan 30 yeni modern iş yeri, altyapısı hazır halde yeni girişimcilerin hizmetine sunulmaya başlanacaktır. Bu bağlamda seminerde girişimcilik ve girişimcilerin güçlendirilmesi konularının yanı sıra yeni yapılan iş yerlerinde işe başlayacak girişimcilere verilecek teknik destekler, fırsatlar ve başvuru koşulları konunun uzmanları tarafından anlatılacaktır. İlgilenen girişimciler ve girişimci adaylarının seminere katılımı beklenmektedir.'

Kaynak: AA