Antalya Alışveriş Günleri

TOBB Antalya Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Antalya Alışveriş Günleri'ne (Antalya Shopping Days) düzenleyeceği etkinliklerle destek verecek.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasından (ATSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB Antalya Kadın Girişimler Kurulu İcra Komitesi ATSO ana sponsorluğunda Antalya Tanıtım AŞ organizasyonunda gerçekleştirilen Antalya Alışveriş Günlerini, 26-28 Temmuz 2017 tarihlerinde düzenleyeceği etkinliklerde destekleyecek.

ATSO Başkanı Davut Çetin, alışveriş festivallerinin, turizmi çeşitlendirmek ve desteklemek için bütün büyük turizm destinasyonlarında yapılan önemli etkinliklerden olduğunu kaydetti.

Amerika'dan Avrupa'ya ve Çin'e kadar birçok ülke ve şehirde alışveriş festivalleri düzenlendiğini anımsatan Çetin, şöyle devam etti:

'Bu tür etkinlikler kentin ortak gündemi olmalı. Kadın Girişimciler Kurulu bu sorumlulukla etkinliğe destek vermek için geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi. Kadın girişimcilerimiz 3 günlük bir programla cadde alışverişine renk katacaklar.'

26-28 Temmuz tarihleri arasında, özellikle kadın girişimcilerin ağırlıkta olduğu Fener, Şirinyalı, İsmet Gökşen ve Portakal Çiçeği Bulvarı güzergahındaki işletmelerin saat 23.00'e kadar açık kalacağını belirten Çetin, projenin ilerleyen süreçte Işıklar Caddesi ile devam edeceğini, Muratpaşa Belediyesinin desteği ille de cadde ışıklandırmalarının yapılacağını bildirdi.

7 Temmuz 2017 tarihinde başlayan ve 77 gün sürecek etkinlik çerçevesinde tüketicilere, 25 lira ve üzerinde kredi kartı ile yapılacak her alışverişde otomatik olarak 7 otomobil ve birçok armağan kazanma imkanı sunuluyor.

Kaynak: AA