'Afyonkarahisar Tanıtım Günleri' Tanıtım Toplantısı

İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilecek olan 'Afyonkarahisar Tanıtım Günleri ve Ege İlleri Tanıtım Günleri' ile ilgili geniş katılımlı tanıtım toplantısı yapıldı.

Valilik binasında düzenlenen toplantıya, Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Ercan Köseer, kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın Türkiye'nin tarihi bir noktasında bulunduğunu, lezzette, termalde, mermerde çok etkin yapıda olduğunun bilindiğini söyledi.

Tutulmaz, hizmetler ve değerlerden çok onun ne kadar tanınıyor olması gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

'Afyonkarahisar’ın marka değere sahip ürünlerinin olduğunu ancak, bu değerlerin daha geniş kitlelere ulaşmasının sağlanması gerektiğini düşünüyorum. Gerçekleştirilecek olan etkinlikler vesilesi ile bu marka değerlerimizin daha fazla tanıtılarak ekonomiye daha fazla kazandırılması ve buradaki vatandaşlarımızın daha fazla iş ve aş sahibi olması, mevcut durumu daha da ilerletmemiz, yenilerini ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu tür etkinlikler de buna vesile olacaktır.'

Tutulmaz, Afyonkarahisar’ın tanıtımı için geçmiş yıllara benzer çalışmalar yapıldığını ifade ederek, herkesin organizasyonu yapanlara destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: AA