Tunceli Valisi, İlçe Ziyaretinde Dut Silkeleyen Vatandaşa Branda Tuttu

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Nazımiye ilçesini ziyaret ederek kamu kurumları ile vatandaşları ziyaret etti. Vali Sonel, ziyareti esnasında dut silkeleyen bir vatandaşa rastlayınca Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karataş ve yanındakilerle birlikte vatandaşa naylon branda tutarak dut silkelemesine yardımcı oldu.

Tunceli Valisi, İlçe Ziyaretinde Dut Silkeleyen Vatandaşa Branda Tuttu
Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Salih Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ve Emniyet Müdürü Doğu Ateş ile birlikte Nazımiye ilçesini ziyaret etti. Kaymakam Akın Zor’dan ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Tuncay Sonel daha sonra sırasıyla belediye, adliye, ilçe emniyet amirliği, ilçe sağlık grup başkanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyareti esnasında dut silkeleyen bir vatandaşı gören Vali Sonel ve beraberindekiler naylon brandayı tutarak vatandaşa yardımcı oldu. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Vali Sonel, ilçedeki gazi ve engelli aileleri de evlerinde ziyaret etti.

İlçedeki güvenlik güçleriyle yemekte bir araya gelen Sonel, “Tüm güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun, vatanı için kendini feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Allah’tan aziz şehitlerimize rahmet, kahraman gazilerimize şifalar diliyorum” dedi.

İlçe ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Tunceli Valisi Tuncay Sonel, “Her yere gideceğiz. İnsanımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA