Kuran Kursu Öğrencilerine Bisiklet Hediye Edildi

Sungurlu Dörtyol Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır’ın başlatmış olduğu kampanyaya Cami Derneğinin desteği ile 5 vakit Namaza en fazla katılan 5 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Kuran Kursu Öğrencilerine Bisiklet Hediye Edildi
2017 yılı yaz Kur’an Kurslarında eğitim gören 40 öğrenci arasında düzenlenen etkinlikte 1 ay boyunca 5 vakit namaza en fazla katılan 5 öğrenciye Dörtyol Cami Derneği tarafından temin edilen 5 adet bisiklet hediye edildi. Bisiklet alamayan diğer öğrencilere de kol saati verildi.

Dörtyol Cami bahçesinde öğle namazı sonrası düzenlenen törene İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır, Kuran Kursu öğrenciler ve cami cemaati katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, "Yaz kuran kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimize bu tür etkinliklerle cami ve namaz kılma alışkanlıklarını aşıladıkları için başta cami imam hatibimize ve cemaatimize teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Müftüsü Köksal’ın konuşmasından ardından etkinlikte en fazla namaza gelen 5 öğrenciye bisikletleri ilçe müftüsü İbrahim Köksal ve Cami İmam Hatibi Taha Yasin Çakır tarafından teslim edildi.

Düzenlenen törenin ardından öğrenciler ve cami cemaatine dondurma ikramında bulunuldu.
Kaynak: İHA