Careem'den 'Bize Ulaş' Uygulaması

Türkiye’deki faaliyetlerine bu sene başında İstanbul’da başlayan Körfez bölgesinin lider araç çağırma uygulaması Careem, kullanıcılarına güvenli ve uygun fiyatlı hizmet verebilmek için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Careem'den 'Bize Ulaş' Uygulaması
Geçtiğimiz ay içerisinde aldığı 150 milyon dolarlık yatırım ile 1 milyar dolarlık değerlemeyi aşan ve bir unicorn olan Careem, yolcuların güvenli ve rahat bir seyahat geçirmesini sağlayabilmek için birçok yeni özellik geliştiriyor. Daha iyi bir yaşam sunma yolunda 5’nci yaşını kutlayan Careem, uygulama içindeki "Bize Ulaş" seçeneği ile yolculuk sırasında ve yolculuktan sonraki 1 saat içinde kullanıcılarına direkt olarak müşteri hizmetlerine ulaşma imkanı sağlıyor. "Bize Ulaş" alanından yazılan mesajlar da günün 24 saati takip edilerek, Careem’in profesyonel operasyon ekibi tarafından değerlendiriliyor. Ayrıca kullanıcılar 7/24 müşteri hizmetleri özelliği ile canlı telefon desteğini her zaman alabiliyor.

Yolculukları takip etmek ve puanlamak mümkün

Careem ile yolculuk sırasında "Rotayı paylaş" seçeneğini tıklayarak yolculuğun harita üzerinden takip edilmesi için bir yakınınıza ulaşmak da artık mümkün. Bu sistemle Careem’e binilen andan itibaren varış noktasına ulaşana kadar tüm yolculuk, bir kişi tarafından takip edilebiliyor. Kullanıcılar, her yolculuktan sonra uygulama üzerinden kaptanı ve yolculuğu puanlayabiliyor. Careem Müşteri Hizmetleri, düşük puanlama yapılması halinde, yolculuğun ardından yolcuyla iletişime geçip, konuyu ayrıntılarıyla dinleyerek gerekli tüm önlemleri alıyor. Careem kaptanları, özel iş görüşmeleri ve araçları kalite standartları açısından değerlendirilerek seçiliyor. Careem’in global standartları işe alım sürecinde dikkate alınan konuların başında geliyor.

50 TL’ye kadar yüzde 50 indirim

Careem, uygun fiyat politikasının yanı sıra kullanıcılarına özel kampanyalar gerçekleştiriyor. Careem, kullanıcılarına araç çağırma sırasında yazacakları “careemsurpriz” promosyon koduyla şehir içi yolculuklarda 50 TL’ye kadar yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek kampanyada kullanıcılar “careemsurpriz” promosyon kodundan istedikleri kadar faydalanabiliyor. Filosunun tamamını Vito araçlardan oluşturan Careem, kullanıcılarına önceden rezervasyon yapma imkanı da sunuyor.
Kaynak: İHA