'Bodrum Rock Festivali' Başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 4 gün sürecek ve 70'e yakın sanatçının sahne alacağı festival, Bodrum Kızılağaç Arenası'nda başladı.

Bodrum ilçesinde, dört gün sürecek 'Bodrum Rock Festivali' başladı.

'Bodrum'a rock gelipduru' sloganıyla 20-23 Temmuz arasında Bodrum'un Kızılağaç Mahallesi'ndeki Arena'da gerçekleşecek festival, rock müzik gruplarının performanslarıyla başladı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden alanı dolduran yüzlerce kişi, sahne alan sanatçılara eşlik etti. Çadır kamp alanının da oluşturulduğu arenada, rock müzik severler keyifli dakikalar yaşadı.

Organizasyon yapımcılarından Derya Heper, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük ses sanatçılı festivalini yaptıklarını söyledi.

Bu festivali Bodrum'da düzenlemekten keyif aldıklarını ifade eden Heper, '4 gün sürecek festivalde günde 20 grup sahne alacak. Çok büyük devasa sahnemiz var. Bodrum için kaliteli iş yapmaya çalıştık. Festival pazar gününe kadar devam edecek.' diye konuştu.

Heper, festivalde Haluk Levent, Duman, Yüksek Sadakat, Aylin Aslım gibi birçok tanınmış ismin de sahne alacağını kaydetti.
Kaynak: AA