AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk Açıklaması

'Terör örgütünün tasfiyesinin ardından devlet hizmete geçti. Ve bu çalışmalar kapsamında geçmişle kıyaslanmayacak hizmetler kazandırıldı'

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'Terör örgütünün tasfiyesinin ardından devlet hizmete geçti. Ve bu çalışmalar kapsamında geçmişle kıyaslanmayacak hizmetler kazandırıldı.' dedi.

İpekyolu Belediyesince düzenlenen 15 Temmuz konulu programa katılmak üzere kente gelen Külünk, belediye tarafından hayata geçirilen projeleri inceledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Belediyenin 'Butik Sokak Projesi' kapsamında yeniden dizayn ettiği Şemsiyeli Sokak'ın açılışına katılan Külünk, esnafla çay içti.

Külünk, burada yaptığı konuşmada, İpekyolu Belediyesine yapılan görevlendirmenin ardından ilçede büyük değişim olduğunu söyledi.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile sokağı gezen Külünk, belediye tarafından hayata geçirilen 'Engelsiz Hayat Akademisi'ni inceledi ve engelli çocuklar ile yakından ilgilendi.

Külünk, burada yaptığı açıklamada, belediyenin hayata geçirdiği projelerin önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Burada Şemsiyeli Sokak'ı gördük. Şemsiyenin sanat eseri haline gelebileceği akla gelmezdi. İnsan aklını özgürce kullanınca istediği şeyden zerafet çıkarabiliyor. İstanbul'dan buraya bakıldığı zaman bu güzelliği görmek aklımıza gelmezdi. Terör örgütünün tasfiyesinin ardından devlet hizmete geçti. Ve bu çalışmalar kapsamında geçmişle kıyaslanmayacak hizmetler kazandırıldı. Ancak devlet kararlılıkla terör örgütü ile mücadelesini sürdürürken, terörle mücadelenin halka en önemli yansıması 24 saat devam eden hayatın sokakta karşılık görmesidir.'

Külünk, Van'da yapılan çalışmaların 20 yıl önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Terör örgütünün zihninde insan olmadığını anlatan Külünk, 'Merhamet ve şefkat olmadığı ve olmayacağı için hep bu bölgede milletten aldıkları oyu, millete zulüm aracı olarak geri verdiler. Devletimizin burada yaptığı çalışmaları çok iyi görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.' dedi.
Kaynak: AA