ADÜ İletişim Fakültesinden Erasmus Atağı

Adnan Menderes Üniversitesinde resmen 2011 yılında kurulan, 2013 yılından bu yana ise eğitim-öğretim faaliyetlerine toplam iki bölümde (Radyo-Televizyon ve Sinema ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık) devam eden İletişim Fakültesi, son dönemde imzaladığı Erasmus anlaşmaları ile bu alanda öğrencilerine önemli bir fırsat sunuyor.

ADÜ İletişim Fakültesinden Erasmus Atağı
ADÜ İletişim Fakültesi Erasmus Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Özgür Seçim, Erasmusun üniversite öğrencileri için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, tüm öğrencilerin bu fırsattan yararlanmak için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.



Yrd. Doç. Dr. Seçim, "Fakültemizde eğitime başlamış olsun ya da olmasın, tüm bölümlerimiz için ikili anlaşma imzalama gayretindeyiz. Sonuçta tüm bölümlerimize öğrenci alınacak. Son 1 yıl içerisinde yaptığımız anlaşmalar ile öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Paris, Sheffield, Napoli, Atina, Selanik, Madrid, Ludz, Vigo, Guarda, Oredea, Klaipda gibi Avrupa’nın birçok şehrine 6 ay ya da 1 yıllığına eğitim amaçlı gidebilecek. Yalnızca öğrencilerimiz değil öğretim üyelerimiz de ders verme etkinliği kapsamında bu anlaşmalardan yararlanabilecek” dedi.

Yrd. Doç. Dr. M. Özgür Seçim, anlaşmalı üniversitelerden de yabancı uyruklu hocaların Adnan Menderes Üniversitesine gelerek deneyimlerini öğrencilere aktaracakları belirtildi.
Kaynak: İHA