Vali Pehlivan'dan, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Ziyaret

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Ali Hamza Pehlivan Zahit Mahallesi Bayındır Sokak üzerinde bulunan müdürlük yerleşkesine gelişinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut ve kurum personeli tarafından karşılandı.

Vali Pehlivan'dan, İl Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne Ziyaret
Kendisini karşılayan kurum personeli ile birlikte buradan müdürlük hizmet binasına geçen Vali Ali Hamza Pehlivan bir takım incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan eksikliklerin giderilmesi hususunda talimat verdi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Abdulkadir Karabulut’tan tarımsal projeler hakkında brifing alan Vali Ali Hamza Pehlivan, Bayburt’un tarım potansiyeli yüksek bir olduğunu dile getirdi. Bu alanda yapılacak önemli projeler sayesinde Bayburt’un daha hızlı kalkınacağını ve toplumsal refahın daha yükseklere çıkacağını ifade eden Vali Pehlivan, “Bayburt doğası bakımından bakir bir yöre. Doğal kaynakları zengin bir ilimiz. Diğer taraftan organik tarıma da son derece elverişli bir coğrafyada. Bu konudaki projeler üzerinde özellikle çalışacağız” dedi.

Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda aldığı brifing sonrası ziyaretini sonlandıran Vali Ali Hamza Pehlivan’a, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç eşlik etti.
Kaynak: İHA