Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş Anıldı

Belediye binasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, ölümünün 1’inci yıldönümünde mesai arkadaşları tarafından anıldı.

Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Candaş Anıldı
Geçtiğimiz yıl silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş, ölüm yıldönümünde anıldı. Belediye önünde düzenlenen programa Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yanı sıra mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Belediye binasına merhum Candaş’ın fotoğrafının olduğu pankartın asıldığı görüldü.

Anma programında konuşan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, “Bugün yardımcım, arkadaşım, yoldaşım Cemil Candaş’ın katledilişinin 1’inci yıldönümü için bir aradayız. 1 yıl önce yaşadığımız acı, öfke ve üzüntü hala ilk günkü gibi taze. Temiz belediyecilikten memnun olmayan, kasasını haksız kazançla, halkın parasıyla dolduran rant çeteleri kirli düzenin bitmesi için çabalayan Cemil’i katletti. Cemil sadece Şişli için değil; yaşamın her alanında doğrunun, adaletin, dürüstlüğün yanında yer aldı. Her zaman inandığı değerler için mücadelede en önde oldu. Böyle olduğu için de her zaman hepimizin sevgisini, saygısını kazandı” dedi.



“Onu hayattan ve ailesinden koparanlar adaletin karşısındalar”

Suçluların en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan İnönü, “Bugün onu katledenler, hayattan ve ailesinden koparanlar adaletin karşısındalar. Tetiği çekenler ve tespit edilebilen azmettiriciler tutuklandılar. Bizler Cemil’in davasının en yakın takipçileriyiz. Tetiği çeken, çektiren, perde arkasında olan herkesin gereken en ağır cezayı alması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA