Kırşehir'de Üst Yapı Çalışmaları

Kırşehir Belediyesi, alt yapı ve asfaltları tamamlanan caddelerde bisiklet yolu, peyzaj ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, sert zemin ve yol yapım çalışmaları tamamlanan caddelerde şehir trafiğinin hızlanması ve düzelmesi için üst yapı çalışmaları kapsamında bisiklet yolu, peyzaj ve kaldırımların yapımına da başlandığını belirtti.

İlk uygulamanın Mehmet Ali Altın Bulvarı'nda yapıldığını, kaldırımların bulvarın daha elverişli kullanılabilmesi için ayarlandığını, bisiklet yolu ve peyzajında düzenlendiğini aktaran Bahçeci, şunları kaydetti:

'Lise Caddesi'nde son kısım alt malzeme seriminin ardından asfaltlamaya başlayacağız. Aynı anda Kütüphane Kavşağı'nı da yapıyoruz. Saraycık ve Bahçelievler mahallerimizde sert zeminin ardından üst yapı çalışmalarına geçeceğiz. Kentleşmenin en önemli ayağı olan yolları en iyi hale getirmeye gayret ediyoruz. Kentte oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş yollar, kaldırımlar yapıyoruz. Modern bir yapıya kavuşmak adına ihtiyaç duyulan kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmaları hızla sürüyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan modern bir şehir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz.'

Kaynak: AA