Eşinin Aracına Bomba Süsü Verilmiş Düzenek Yerleştiren Koca Adliyeye Sevk Edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşini korkutmak için aracının altına bomba süsü verilmiş düzenek yerleştiren çılgın koca emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Eşinin Aracına Bomba Süsü Verilmiş Düzenek Yerleştiren Koca Adliyeye Sevk Edildi
Kdz. Ereğli ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Sezai Ç. boşanma aşamasında olduğu eşinin işte olduğu sırada 06 YA 7417 plakalı otomobilinin altına bomba süsü verilmiş bir düzenek yerleştirdi. Dün akşam saat 16.00 vardiyasından çıkan Yeliz Ö. otomobili ile hareket halinde iken mesai arkadaşları aracının altında bomba düzeneğini gördü. Yeliz Ö. aracını durdurup bomba düzeneğini görünce korku içerisinde hızla uzaklaşarak durum polise bildirildi.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden bomba imha uzmanı istedi. Bomba imha uzmanı yaptığı incelemenin ardından düzeneği fünye ile patlattı. Yapılan incelemede boru üzerine sarılı bant, kablo ve pillerin bomba süsü verilmiş bir düzenek olduğu anlaşıldı. Olayın ardından Yeliz Ö.’nün ifadesi doğrultusunda boşanma aşamasında olduğu Sezai Ö. polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sezai Ö.’nin eşini korkutup boşanmaktan vazgeçirmek için böyle bir şey yaptığını söylediği öğrenildi. Yeliz Ö. ise boşanmak istediği eşinden şikayetçi olarak daha önce kendisine yönelik başka olaylarda gerçekleştirdiğini belirterek şikayetçi oldu.

Sezai Ö. emniyette alınan ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi. Çılgın kocanın savcılıktaki sorgusu devam ediyor.
Kaynak: İHA