Edirne'den YÖREX'e Katılım Başvurusu ETSO'dan Yapılacak

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, 13-17 Eylül 2017 tarihlerinde Antalya EXPO Center'da düzenlenecek YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na katılmak isteyen firmaların ETSO'ya başvurabileceğini bildirdi.

ETSO Başkanı Zıpkınkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin en büyük yerel ürün fuarı olan YÖREX'in 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açtığını ifade etti.

Fuara tüm şehirlerden yoğun ilgi gösterildiğini aktaran Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

'İlimizde üretilen yöresel ürünlerimizin, ulusal ve küresel ölçekte tanıtma fırsatı elde edebilmesi, yöresel ürünlerimizin ticarileşmesi sürecinde girişimcilere ve üreticilere rehber olunması, yöresel ürünlerimizin ticari ve piyasa değerlerinin artması dolayısıyla YÖREX Fuarına katılımla ilimiz ticaretinin de canlanması planlanmaktadır. Yöresel ürünlerini genellikle yerel pazarlar için üreten firmalarımızın ilgili fuarla ulusal pazarlara açılma olanağı sağlayacağından dolayı bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan fuarda yer alacaktır. Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Edirne adına açılacak stantla ürünlerini sergilemek, tanıtımını yapmak isteyen üyelerimizin en geç 3 Ağustos Perşembe günü mesai bitime kadar odamızın 02842251014-129 telefon numarası veya basin@etso.org.tr mail adresinden tarafımıza ulaşması gerekmektedir.'

Kaynak: AA