Develi Belediye Başkanından Teşekkür

Develi Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar 15 Temmuz etkinliklerine ve demokrasi nöbetine yoğun ilgi gösteren ilçe halkına teşekkür mesajı yayınladı.

Develi Belediye Başkanından Teşekkür


Develi Kaymakamı Murat Duru mesajında, "15 Temmuz hain, alçak ve taşeron FETÖ/PDY terör örgütü ihanet şebekesinin yapmaya çalıştığı ancak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığına, dik duruşuna ve Necip Büyük Türk Milleti’nin iman dolu milli iradesine toslayarak hüsranla sonuçlanan darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle ülkemiz genelinde olduğu gibi Develimizde de 11-15 Temmuz tarihler arasında icra ettiğimiz ’"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü"’ program ve faaliyetlerini bu gece saat 24’de tamamladık. Ancak vatan nöbetimizi Allah’ın izni ile sonsuza dek sürdüreceğiz inşallah.

6 gündür yaptığımız bütün program ve faaliyetlere canı gönülden destek ve katılım sağlayan, vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan sevdalısı Develi’nin güzel insanları hemşerilerime, Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar’a ve Belediye çalışanlarımıza, siyasi partilerimizin ilçe Başkanlarına, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Yöneticilerine Emniyet ve Jandarma personelimize, çalışma arkadaşlarım ve bütün kamu görevlilerimize,

şahsım ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Hak Teala hepinizden razı olsun" ifadesinde bulundu.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar mesajında; "Kıymetli hemşehrilerim, hain FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının geçen sene 15 Temmuz gecesi kalkıştığı darbe teşebbüsünün ardından ülkemizde yeni bir ruh doğdu. Bu ruh, sağcısıyla-solcusuyla, alevisiyle-sünnisiyle, Kürdüyle-Türküyle bizi biz yapan Çanakkale ruhu idi. Mazlum coğrafyaların umudu olan Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve tavizsiz cesaretinden ilham alan milletimiz, yurdumuzun dört bir tarafında hainlere karşı direnmiş, devletinin ve milletinin yanında durarak geleceğine sahip çıkmıştır. Ülkemiz genelinde olduğu gibi Develimizde de 11-15 Temmuz tarihler arasında icra ettiğimiz ’15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ program ve faaliyetlerini cumhurbaşkanımızın talimatı ile 16 Temmuz 00:00’da tamamlamış bulunuyoruz. Fakat vatanımızın ve milletimizin bekası için gönül nöbetimiz nefes aldığımız sürece devam edecektir. 15 Temmuz haftası münasebetiyle yaptığımız program ve faaliyetlere canı gönülden destek ve katılım sağlayan; vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan sevdalısı aziz hemşehrilerim başta olmak üzere, İlçemiz Kaymakamı Murat Duru Beyefendi’ye, siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticilerine, emniyet ve jandarma personelimize ve büyük bir özveri ile programları organize eden Develi Belediyesi personeline teşekkür ediyorum. ifadelerine yer verdi.

Cabbar, mesajını; "Bu asil milletin bir ferdi olmaktan ve aziz Develili hemşerilerimin hizmetinde bulunmaktan dolayı Rabbim’e sonsuz hamdu senalar ediyorum" diyerek noktaladı
Kaynak: İHA