Çocuklarına' Recep Tayyip Erdoğan' İsmini Verdiler

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları sevgiden dolayı çocuklarına ‘Recep Tayyip Erdoğan’ ismini koyan Ezer ailesini ziyaret etti.

Çocuklarına' Recep Tayyip Erdoğan' İsmini Verdiler
Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Karanlı ile birlikte, Recep Tayyip Erdoğan bebeği görmek için Yıldız ve Murat Ezer çiftinin misafiri oldu. Özkan, ziyaret sırasında Erdoğan bebeği kucağına alarak, "İnşallah hem ailesine, hem de vatanına hayırlı bir evlat olur" dedi.

Türkiye’nin birçok yerinde bebeklere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verildiğini söyleyen Ali Özkan, “Bunlar cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırma çalışmalarına karşı Müslüman Türk milletinin kendi idarecisine sahip çıktığını gösteriyor. Müslüman Türk milleti her türlü tezgaha, her türlü entrikaya karşı seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim arkasındadır” diye konuştu.

Dünyaya gelen üçüncü çocuklarına Recep Tayyip Erdoğan ismini verdiklerini belirten Murat Ezer, "Recep Tayyip Erdoğan sevdasını her daim yüreğimizde taşıyoruz. Yeni dünyaya gelen çocuğumuza cumhurbaşkanımıza olan sevgimizden dolayı Recep Tayyip Erdoğan ismini verdik. Bizim gibi binlerce kişi bu ismi vermekten gurur duyuyor. Cenabı-ı Allah inşallah vatana ve millete hayırlı ve uğurlu bir evlat eyler. Belediye Başkanımız Ali Özkan’a bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özkan, yeni doğan Recep Tayyip Erdoğan bebeğe bebek bakım seti hediye etti.
Kaynak: İHA